Restaurant - Mosselrestaurant De Oude Haven

Restaurant

De Oude Haven is gelegen in het Zeeuws-Vlaamse dorpje Philippine. Dat dorp heeft, net als De Oude Haven een rijke historie vol met tradities. Restaurant De Oude Haven is al 48 jaar in dezelfde familie. Frans en Marijke houden met het hele team die traditie in stand.

De Oude haven heeft een gezellige en authentieke uitstraling. Onze gasten kunnen ongestoord genieten van heerlijke schelpdieren en zeevruchten. De mossels worden bereid door de vrouw des huizes, volgens een recept dat al generaties lang als een groot geheim wordt beschouwd. Wellicht kunt u dat geheim ontdekken?

Traditie

In heel Philippine leven tradities voort. De mosselvisserij heeft altijd een bepalende rol gespeeld in de geschiedenis van het dorp. Vandaag de dag staat Philippine internationaal bekend om de mosselcultuur. Van ver over de grenzen trekken mosselliefhebbers naar Philippine om te genieten van verse Zeeuwse mossels. Hier staat de mossel letterlijk en figuurlijk op een voetstuk. Met het mosselmonument in het centrum van het dorp, met jaarlijks terugkerende mosselfeesten en met de vele restaurants is Philippine dé plek voor de mosselliefhebber.

De menukaart biedt naast mossels een ruime keuze aan visspecialiteiten, zoals zeetong, paling, oesters en garnalen. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan niet-viseters, zij kunnen hun keuze maken uit één van onze vleesgerechten. Voor de kleintjes zijn er speciale kindermenu’s.

Feestje?

De Oude Haven is tevens voor feesten en partijen een geschikte locatie. Heeft u een familieaangelegenheid of een ander feestje? Dan kunt u altijd bij de Oude Haven terecht. Reserveer tijdig, dan weet u zeker dat u bij ons terecht kunt.